Disclaimer

När ni använder vår webbsidan, www.prisadbil.se, godkänner ni vår disclaimer / friskrivningsklausule. Alla nedanstående omskrivningen gäller hela webbsidan:

1. Vårt syfte är att hålla webbsidan så uppdaterad som möjlig. Ändå är vi inte ansvariga om något är fel eller inkomplett.

2. Prisadbil är inte ansvarig för att innehåll av webbsidan är lämplig till någon syfte eller avsikt.

3. Prisadbil är inte ansvarig för någon form av skada:
a. när ni använder webbsidan
b. när ni använder informationen från vår webbsida
c. när webbsidan, eller delar av webbsidan, inte går att använda

4. Prisadbil kan, när som helst, ändra, utöka eller/och minska innehållet av webbsidan.

5. Prisadbil kan, när som helst och utan meddelande i förväg, avsluta webbsidan. Vi är även inte ansvarig för skadan i sammanband med den avslutning.

6. Prisadbil är inte ansvarig för webbsidor eller webbsidornas sidor som är kopplad med externa hyperlinks.

7. Prisadbil kan, utan meddelande, stänga av er som användare om ni inte följer reglerna.

8. Prisadbil använder cookies. I första hand bara för våran statistik men, i falla av missbruk av vår webbsida, kan vi använda dom också för att hålla koll av missbrukarens beteende och/eller stänga tillgängligheten.

9. Kopiering eller vidarebefordra av webbsidan eller delar av webbsidan är inte tillåtet.

10. Prisadbil har tagit bilderna från internet och har försökt att göra det omöjlig att hitta något som kan leda till ägare av bilen eller bilden. Om ni ändå tycker att vi har använd en bild (bilder) som inte är fritt att använda eller som fortfarande går att koppla till någon ägare hör vi gärna av dig.
The car images on our website have been taken from the internet. We have tried to camouflage the pictures in a way that the owner of the car or image can not be traced. If we have used en image that wasn’t free to use or still is tracable to en owner (car or picture) please let us now immediatly, thank you